Sierpleister buiten

Sierpleister wordt buiten wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Sierpleister verfraait niet alleen de buitengevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Gevels blijven buiten langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij sierpleister. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermische sierpleister gevelbepleistering optimaal tot zijn recht te laten komen buiten. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen voor buiten.

Voordelen van sierpleister buiten

✅ Verfraait de buitengevel

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Waterdichte sierpleister voor buiten

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze sierpleister zal uw buitengevel niet alleen verfraaien, uw gevel zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdichte sierpleister voor buiten behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van waterdichte sierpleister voor buiten

✅ Verfraait de buitengevel

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Sierpleister buiten: gevelreiniging en hydrofuge

Uw buitengevel krijgt het hard te verduren door de inwerking van regen, sneeuw, vorst en uv-stralen. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de buitengevel tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw gevel beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten door sierpleister voor buiten.

Voordelen van gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Sierpleister buiten

Alle diensten:

Sierpleister buiten{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x