Sierpleister binnen

Sierpleister binnen

Sierpleister binnen wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van zicht. Sierpleister binnen verfraait niet alleen de binnenmuur, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Gevels blijven binnen langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij sierpleister. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermische sierpleister gevelbepleistering optimaal tot zijn recht te laten komen binnen in uw woning. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen voor binnen.

Voordelen van sierpleister binnen

✅ Verfraait de binnenmuur

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Waterdichte sierpleister binnen

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze sierpleister zal uw binnengevel niet alleen verfraaien, uw muur zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdichte sierpleister binnen behoren schimmels tot het verleden.

Voordelen van waterdichte sierpleister binnen

✅ Verfraait de binnenmuur

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Sierpleister binnen: gevelreiniging en hydrofuge

Uw binnenmuren krijgen het vaak hard te verduren. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de binnengevel tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw muur beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten door sierpleister binnen.

Voordelen van gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Sierpleister binnen

Alle diensten:

Sierpleister binnen{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x