Muur isoleren buitenkant

Muur isoleren buitenkant en sierpleister

Een muur isoleren langs de buitenkant wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Uw muur isoleren op de buitenkant verfraait niet alleen de muur, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Muren blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij muur isoleren langs de buitenkant. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om het thermisch isoleren van de buitenkant van uw muur optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van muur isoleren buitenkant

✅ Verfraait de muur buitenkant

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Waterdicht muur isoleren buitenkant

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een muur was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Ons isoleren zal uw muur buitenkant niet alleen verfraaien, uw muur zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Uw muur buitenkant is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdicht muur isoleren aan de buitenkant behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van waterdicht muur isoleren buitenkant

✅ Verfraait de muur buitenkant

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Muur isoleren buitenkant

Alle diensten:

Muur isoleren buitenkant{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x