Industrie vloer

Voordelen van een industrie vloer

✅ Naadloos

✅ Slijtvast

✅ Duurzaam

✅ Onderhoudsvriendelijk

✅ Vloeistofdicht

Onze industriële vloeren vormen een naadloos oppervlak met zeer hoge technische eigenschappen en een mooi design. Het systeem hardt uit tot een slijtvast, sterk en duurzaam geheel. Deze industrie gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de meeste chemicaliën. Afhankelijk van de toepassing en het design bieden wij volgende oplossingen aan:

Polycarbamide industrie vloer

Een Polycarbamide industrie vloer is een relatief nieuwe technologie, maar wint elke dag aan populariteit omwille van zijn unieke eigenschappen. Dit systeem heeft een zeer korte droogtijd, is zeer flexibel en sterk en bestand tegen vlekken en chemicaliën. Polycarbamide gietvloeren lenen zich uitstekend voor de voedings-, retail- en ziekenhuissector.

Epoxy industrie vloer

Epoxy industrie vloeren zijn zeer populair voor industriële toepassingen door hun slijtvastheid en vloeistofdichtheid. Epoxy gietvloeren zijn ontzettend sterk, bieden een hoge mechanische en chemische belastbaarheid en zijn beschikbaar in antislip uitvoering.

Acrylaat industrie vloer

Een PMMA of acrylaatvloer is een kunstvloer op basis van PMMA-harsen. PMMA gietvloeren zijn extreem sterke industrie gietvloeren die uitstekend bestand zijn tegen vlekken, chemicaliën of bacteriën. Eens uitgehard biedt dit een naadloos, onderhoudsvriendelijk en duurzaam geheel.

PU industrie vloer

Een PU of Polyurethaan is een kunststofvloer op basis van polyurethaan. Een PU industrie vloer is elastisch, zeer impact resistent, comfortabel en combineerbaar met vloerverwarming. PU gietvloeren worden daarom veel toegepast als design gietvloer in winkels of kantoren.

Industrie vloer

Alle diensten:

Industrie vloer{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x