Gevelbezetting crepi

Gevelbezetting crepi

Gevelbezetting crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Gevelbezetting crepi verfraait niet alleen de gevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Gevels blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij gevelbezetting met crepi. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermisch gevelbezetting met crepi optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren crepi gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van gevelbezetting met crepi

✅ Verfraait de gevel

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Waterdichte gevelbezetting met crepi

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze crepi gevelbezetting zal uw gevel niet enkel verfraaien, uw gevel zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij gevelbezetting met waterdichte crepi voor uw buitenmuur behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van waterdichte gevelbezetting crepi voor buitenmuren

✅ Verfraait de gevel

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Gevelbezetting crepi: gevelreiniging en hydrofuge

Uw buitenmuur krijgt het hard te verduren door de inwerking van regen, sneeuw, vorst en uv-stralen. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de buitenmuur tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw gevel beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten door gevelbezetting crepi.

Voordelen van gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Gevelbezetting crepi

Alle diensten:

Gevelbezetting crepi{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x