Gevel waterdicht maken

Gevel waterdicht maken? Isolatie en sierpleister

Waterdichte gevelbepleistering of crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Gevelbepleistering verfraait niet alleen de gevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

Uw gevel waterdicht maken? DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie maakt van gevelonderhoud een waterdichte duurzame oplossing. Gevels blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij gevelafwerking. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermische gevelafwerking optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden en moet het uw gevel waterdicht maken. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van uw gevel waterdicht maken met isolatie en sierpleister

✅ Verfraait de gevel

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Gevel waterdicht maken? Gevelcoatings

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze gevelcoatings zal uw gevel niet alleen verfraaien, uw gevel zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Gevel waterdicht maken? Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdichte gevelcoatings behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van uw gevel waterdicht maken met gevelcoatings

✅ Verfraait de gevel

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Gevel waterdicht maken? Gevelreiniging en hydrofuge

Uw gevel krijgt het hard te verduren door de inwerking van regen, sneeuw, vorst en uv-stralen. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de gevel tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw gevel beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten.

Voordelen van uw gevel waterdicht maken met gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Gevel waterdicht maken

Alle diensten:

Gevel waterdicht maken{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x