Gevel isoleren

Gevel isoleren en sierpleister

Gevel isoleren wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Het isoleren van de gevel verfraait niet alleen de gevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Gevels blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij gevel isoleren. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermisch gevel isoleren optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van gevel isoleren

✅ Verfraait de gevel

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Waterdicht gevel isoleren

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Ons isoleren zal uw gevel niet alleen verfraaien, uw gevel zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdicht gevel isoleren behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van waterdicht gevel isoleren

✅ Verfraait de gevel

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Gevel isoleren

Alle diensten:

Gevel isoleren{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x