Gevel beschermen tegen slagregen

Gevel beschermen tegen slagregen? Isolatie en sierpleister

Gevelbepleistering of crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Gevelbepleistering verfraait niet alleen de gevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing die uw gevel beschermt tegen slagregen.

Uw gevel beschermen tegen slagregen? DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een beschermende duurzame oplossing. Gevels blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevel-isolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om een thermisch gevel-isolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden en moet het uw gevel beschermen tegen slagregen. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van uw gevel beschermen tegen slagregen met isolatie en sierpleister

✅ Verfraait de gevel

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Gevel beschermen tegen slagregen? Gevelcoatings

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze gevelcoating zal uw gevel niet alleen verfraaien, uw gevel zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Gevel beschermen tegen slagregen? Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdichte gevelcoatings behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van uw gevel beschermen tegen slagregen met gevelcoatings

✅ Verfraait de gevel

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Gevel beschermen tegen slagregen? Gevelreiniging en hydrofuge

Uw gevel krijgt het hard te verduren door de inwerking van slagregen, sneeuw, vorst en uv-stralen. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de gevel tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw gevel beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten.

Voordelen van uw gevel beschermen tegen slagregen met gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Gevel beschermen tegen slagregen

Alle diensten:

Gevel beschermen tegen slagregen{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x