Crepi binnenmuur

Crepi binnemuur

Crepi wordt op de binnenmuur omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van zicht. Crepi verfraait niet alleen de binnenmuur, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Binnenmuren blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij crepi. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermische crepi gevelbepleistering optimaal tot zijn recht te laten komen op je binnenmuur. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van crepi op binnenmuren

✅ Verfraait de binnenmuur

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Waterdichte crepi voor binnenmuur

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze crepi zal uw binnenmuur niet enkel verfraaien, uw binnenmuur zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdichte crepi voor uw binnenmuur behoren schimmels tot het verleden.

Voordelen van waterdichte crepi voor binnenmuren

✅ Verfraait de binnenmuur

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Crepi binnenmuur: gevelreiniging en hydrofuge

Uw binnenmuur krijgt het vaak hard te verduren. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de binnenmuur tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw gevel beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten door crepi.

Voordelen van gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Crepi binnenmuur

Alle diensten:

Crepi binnenmuur{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x