Buitenmuur waterdicht maken

Buitenmuur waterdicht maken? Isolatie en sierpleister

Waterdichte buitenmuurbepleistering of crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Gevelbepleistering verfraait niet alleen de buitenmuur, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

Uw buitenmuur waterdicht maken? DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie maakt van buitenmuuronderhoud een waterdichte duurzame oplossing. Buitenmuren blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij gevelafwerking. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch buitenmuur isolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermische gevelafwerking optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden en moet het uw buitenmuur waterdicht maken. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van uw buitenmuur waterdicht maken met isolatie en sierpleister

✅ Verfraait de buitenmuur

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Buitenmuur waterdicht maken? Gevelcoatings

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een buitenmuur was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze gevelcoatings zal uw buitenmuur niet alleen verfraaien, uw buitenmuur zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Buitenmuur waterdicht maken? Uw buitenmuur is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdichte gevelcoatings behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van uw buitenmuur waterdicht maken met gevelcoatings

✅ Verfraait de buitenmuur

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Buitenmuur waterdicht maken? Gevelreiniging en hydrofuge

Uw buitenmuur krijgt het hard te verduren door de inwerking van regen, sneeuw, vorst en uv-stralen. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de buitenmuur tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw buitenmuur beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten.

Voordelen van uw buitenmuur waterdicht maken met gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Buitenmuur waterdicht maken

Alle diensten:

Buitenmuur waterdicht maken{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x