Buitenmuur beschermen tegen vocht

Buitenmuur beschermen tegen vocht? Isolatie en sierpleister

Gevelbepleistering of crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Gevelbepleistering verfraait niet alleen de buitenmuur, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing die uw buitenmuur beschermt tegen vocht.

Uw buitenmuur beschermen tegen vocht? DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een beschermende duurzame oplossing. Buitenmuren blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevel-isolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om een thermisch buitenmuur-isolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden en moet het uw buitenmuur beschermen tegen vocht. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van uw buitenmuur beschermen tegen vocht met isolatie en sierpleister

✅ Verfraait de buitenmuur

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Buitenmuur beschermen tegen vocht? Gevelcoatings

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een buitenmuur was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze gevelcoating zal uw buitenmuur niet alleen verfraaien, uw buitenmuur zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Buitenmuur beschermen tegen vocht? Uw buitenmuur is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij vochtwerende gevelcoatings behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van uw buitenmuur beschermen tegen vocht met gevelcoatings

✅ Verfraait de buitenmuur

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Buitenmuur beschermen tegen vocht? Gevelreiniging en hydrofuge

Uw buitenmuur krijgt het hard te verduren door de inwerking van regen, sneeuw, vorst en uv-stralen. Dit resulteert in een poreuze buitenmuur en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de buitenmuur tegen binnendringend vocht. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw buitenmuur beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten.

Voordelen van uw buitenmuur beschermen tegen vocht met gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Buitenmuur beschermen tegen vocht

Alle diensten:

Buitenmuur beschermen tegen vocht{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x