Buitengevel isoleren en bepleisteren

Buitengevel isoleren en bepleisteren: isolatie en sierpleister

Buitengevel isoleren en bepleisteren met crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Door het isoleren en bepleisteren van uw buitengevel verfraait niet alleen de gevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Buitengevels blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse bij isoleren en bepleisteren. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. DW Coatings biedt meerdere opties om thermisch isoleren en bepleisteren van uw buitengevel optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.

Voordelen van uw buitengevel isoleren en bepleisteren

✅ Verfraait de gevel

✅ Vochtwerend

✅ Energiebesparend

✅ Waterafstotend

✅ Dampdoorlatend

✅ Duurzaam


Buitengevel waterdicht isoleren en bepleisteren

Traditionele verfsystemen krijgen vaak te maken met scheurtjes of verkleuring. Wat ooit een pracht van een gevel was is na enkele jaren nog nauwelijks herkenbaar. Onze isolatie en bepleistereing zal uw buitengevel niet alleen verfraaien, uw gevel zal bovendien beter dan ooit beschermd zijn. Uw gevel is opnieuw 100% waterdicht en beschermd tegen uiteenlopende weersinvloeden. Deze elastische coatings verminderen de thermische spanningen en voorkomen scheuren en schilfering. Dankzij waterdichte isolatie en bepleistering behoren schimmels, mossen en algengroei tot het verleden.

Voordelen van uw buitengevel waterdicht isoleren en bepleisteren

✅ Verfraait de buitengevel

✅ Elimineert frequent herschilderen

✅ Voorkomt schimmels, mossen en algengroei

✅ Voorkomt scheuren en schilfering

✅ Dampdoorlatend

✅ Waterafstotend


Buitengevel isoleren en bepleisteren: gevelreiniging en hydrofuge

Uw gevel krijgt het hard te verduren door de inwerking van regen, sneeuw, vorst en uv-stralen. Dit resulteert in een poreuze gevel en versnelling van het verouderingsproces. Onze vocht- en oliewerende hydrofuge op waterbasis beschermt de gevel tegen binnendringend water. Onze hydrofuges zijn 100% geur- en kleurloos, onzichtbaar en waterdamp doorlatend. Bovendien wordt uw woning beschermd tegen uv-stralen en andere chemische producten door buitengevel isolatie en bepleistering.

Voordelen van gevelreiniging en hydrofuge

✅ Vocht- en oliewerend

✅ Geur- en kleurloos

✅ Dampdoorlatend

✅ Bestand tegen UV stralen


Buitengevel isoleren en bepleisteren

Alle diensten:

Buitengevel isoleren en bepleisteren{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x