Betonvloer

Voordelen van een betonvloer

✅ Naadloos

✅ Slijtvast

✅ Duurzaam

✅ Onderhoudsvriendelijk

✅ Vloeistofdicht

Onze betonvloer vormt een naadloos oppervlak met zeer hoge technische eigenschappen en een mooi design. Het systeem hardt uit tot een slijtvast, sterk en duurzaam geheel. Deze betonvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de meeste chemicaliën. Afhankelijk van de toepassing en het design bieden wij volgende oplossingen aan:

Polycarbamide betonvloer

Een Polycarbamide betonvloer is een relatief nieuwe technologie, maar wint elke dag aan populariteit omwille van zijn unieke eigenschappen. Dit systeem heeft een zeer korte droogtijd, is zeer flexibel en sterk en bestand tegen vlekken en chemicaliën. Polycarbamide betonvloeren lenen zich uitstekend voor de voedings-, retail- en ziekenhuissector.

Epoxy betonvloer

Epoxy betonvloeren zijn zeer populair voor industriële toepassingen door hun slijtvastheid en vloeistofdichtheid. Epoxy betonvloeren zijn ontzettend sterk, bieden een hoge mechanische en chemische belastbaarheid en zijn beschikbaar in antislip uitvoering.

Acrylaat betonvloer

Een PMMA of acrylaatvloer is een kunstvloer op basis van PMMA-harsen. PMMA gietvloeren zijn extreem sterke betonvloeren die uitstekend bestand zijn tegen vlekken, chemicaliën of bacteriën. Eens uitgehard biedt dit een naadloos, onderhoudsvriendelijk en duurzaam geheel.

PU betonvloer

Een PU of Polyurethaan is een kunststofvloer op basis van polyurethaan. Een PU betonvloer is elastisch, zeer impact resistent, comfortabel en combineerbaar met vloerverwarming. PU betonvloeren worden daarom veel toegepast als design betonvloer in winkels of kantoren.

Betonvloer

Alle diensten:

Betonvloer{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x