ACTIE: UW ISOLATIEDIKTE IS UW KORTING

Bestel vandaag jouw gevelisolatie en sierpleister en geniet van deze uitzonderlijke actie!* Lees hier de algemene voorwaarden van deze actie.


Isolatie en sierpleister

VOORDELEN


  • VERFRAAIT DE GEVEL
  • VOCHTWEREND
  • ENERGIEBESPAREND
  • WATERAFSTOTEND
  • DAMPDOORLATEND
  • DUURZAAM

Gevelbepleistering of crepi wordt omwille van zijn veelzijdigheid zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast. In enkele weken tijd verandert je woning volledig van uitzicht. Gevelbepleistering verfraait niet alleen de gevel, maar vormt bovendien een uiterst duurzame oplossing.

DW Coatings werkt uitsluitend met systemen voorzien van nano-kwarts-matrix technologie. Deze technologie biedt voor gevelonderhoud een duurzame oplossing. Gevels blijven langer schoon door de combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse. Deze producten hebben bijgevolg een actief reinigend effect.  

Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn.
DW Coatings biedt meerdere opties om een thermisch gevel-isolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan bepaalde omgevingsomstandigheden. Ook wanneer donkere kleuren gevraagd worden, zijn er nu technisch verantwoorde systemen.


Bekijk projecten


Leefdaal - Isolatie en sierpleister

Linden - Isolatie en sierpleister

Sint-Genesius-Rode - Isolatie en sierpleister

ACTIE: UW ISOLATIEDIKTE IS UW KORTING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x